Je bent bij ons aan het juiste adres als je wilt beginnen met Diamond Painten! Hieronder vind je stapsgewijze instructies om aan de slag te gaan. Het is heel eenvoudig, iedereen kan het!

1. Uitpakken maar!

Verwijder alle items uit de Glimb verpakking. Je Glimb Diamond Painting Kit bevat als het goed is een canvas, diamantapplicator (pen), wax, sorteerbakje, pincet, en uiteraard de Diamantjes.

2. Voorbereiding

Leg het canvas op een schoon, vlak oppervlak. Zoals je zal zien staat aan de zijkant van het canvas een tabel met diamanten die zijn gelabeld met een nummer dat overeenkomt met een symbool. Het is de bedoeling dat we de juiste Diamant kleuren gaan matchen met de symbolen op de canvas.

3. Get Ready…

Kies één kleur om mee te beginnen en zoek de diamantjes erbij. Giet een kleine hoeveelheid diamanten in het sorteerbakje. Als je deze in een kleine hoek houdt en het voorzichtig heen en weer schudt, zullen de diamanten met de goede kant naar boven komen te liggen zodat je deze direct met de pen op kan pakken.

4. Start!

Trek een klein deel van de plastic folie van de canvas af. Het is het beste en gemakkelijkst om steeds aan een klein gedeelte te werken. Het is belangrijk om het canvas bedekt te houden wanneer je er niet aan werkt. Anders komt er namelijk vuil op de lijmlaag.

Het roze vierkantje dat bij de set wordt geleverd is de wax. Trek het doorzichtige plastic eraf en dip de punt van de pen erin om het met wax te vullen.

Vervolgens kan je de diamanten oppakken doordat deze gemakkelijk aan de punt van de pen blijven plakken. Eenmaal opgepakt, drukt je de diamant voorzichtig op het bijbehorende symbool op het canvas.

Herhaal het proces totdat u klaar bent!

[TIP] Denk er altijd aan om de pen weer in de wax te drukken als de diamanten niet meer goed opgepakt worden.

5. Finishing touch

Ben je klaar met de Diamand Painting? Dan kan je ervoor kiezen om deze in te sealen of in te lijsten. Zo weet je zeker dat je er nog jaren van het eindresultaat kan genieten! Hiervoor hebben we uiteraard ook een stappenplan gemaakt: 

Veel plezier met het maken van je meesterwerk!

Onderstaand een visuele weergave:

diamond_painting_instructions_diamond_art

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *