Dieren Diamond Paintings zijn erg populair. Natuurlijk niet alleen omzet ze vaak ontzettend schattig zijn, maar vaak ook erg mooie details weergeven op een Diamond Painting. In deze blog vertel ik je alles over de top 10 meest populaire Dieren Diamond Paintings! Sterker nog, we kijken niet alleen naar de populairste paintings.. we duiken dieper het Dierenland in. Wat zijn de top 10 meest populaire dieren om een diamond painting van te maken? Uiteraard laten we per dier ook de meest populaire designs zien!

Kan je niet wachten? Check dan meteen alle Dieren Diamond Paintings die op voorraad zijn of alle Dieren Diamond Paintings die je geheel op maat kan laten maken

Inhoudsopgave:

  1. Diamond Painting Paard
  2. Diamond Painting Olifant
  3. Diamond Painting Hond
  4. Diamond Painting Tijger & Leeuw
  5. Diamond Painting Uil
  6. Diamond Painting Vlinder
  7. Diamond Painting Koeien
  8. Diamond Painting Vogels & Pauw
  9. Diamond Painting Dolfijn
  10. Diamond Painting Katten & Poezen

 

1. Diamond Painting Paard

Het zal geen verrassing zijn dat Paarden in de top staan van meest populaire Dieren Diamond Paintings. Paarden staan namelijk in de top drie van meest favoriete dieren van vrouwen! Diamond Paintings van Paarden zijn dan ook erg populair en in vele vormen en maten. Het meest populaire Paarden design van Glimb zijn de Kleurrijke paarden:

2. Diamond Painting Olifant

Wist je dat de Afrikaanse Olifant het grootste landdier op aarde is? En olifanten hele sociale dieren zijn? Wie weet is Diamond Painting wel iets voor ze 😉 Wij verbazen ons dan ook niet dat diamond paintings van olifanten zo populair zijn. Het meest populaire Olifant design van Glimb is de Kleurrijke Olifant:

3. Diamond Painting Hond

De hond is de beste vriend van de mens, althans dat zeggen hondenmensen ;). Je hond vereeuwigen in een diamond painting is dan ook razend populair. De populairste hond Diamond Painting van Glimb is de Kleurrijke Puppy. Al moeten we toegeven het allerpopulairste is een diamond painting maken van een foto van je eigen Hond!

-27% Korting!
Populair!

4. Diamond painting Tijger & Leeuw

De Leeuw en Tijger zijn de grootste katachtige dieren op aarde. Daarnaast zijn het een van de meest fascinerende dieren die we kennen. Wij verbazen ons dan ook niet dat het zo populair is om een Diamond Painting van een Tijger of Leeuw te maken. De populairste Leeuw Diamond Painting van Glimb is de Abstracte Leeuw:

De populairste Tijger Diamond Painting van Glimb is de Kitten Tijger Spiegelbeeld

5. Diamond painting Uil

Met zijn mooie grote en diepe ogen is de Uil een uniek verschijnsel. Ook onder Diamond painters is de uil een razend populair dier om een Diamond Painting van te maken. De meest populaire Uil Diamond Painting van Glimb is de Hemel Uil:

6. Diamond painting Vlinder

Als wij het woord Vlinders horen dan moeten we meteen aan de lente denken. De vlinders die lekker door de tuin fladderen en de bloemetjes die weer in bloei staan. Met zijn vele kleuren is de vlinder dan ook een graag geziene gast op Diamond Paintings! De populairste Vlinder Diamond Painting van Glimb is de …: Coming soon 😉

7. Diamond painting Koeien

Koeien, die kunnen natuurlijk niet missen in de top 10 populairste dieren voor Diamond Paintings. Overal in het land grazen ze vrolijk in de weide. Er zijn dan ook vele Koeien Diamond Paintings. Van hele kleurrijke koeien tot realistische foto’s. De meest populaire Koe Diamond Painting van Glimb zijn de Koeien:

8. Diamond Painting Vogels & Pauw

Vogels zijn er in vele soorten en maten. Van groot tot klein en in alle kleuren van de regenboog. Er is altijd wel een vogel die mensen leuk vinden! Het is dan ook niet gek dat het populair is om hier een Diamond Painting van te maken. De populairste Vogel Diamond Painting van Glimb is de Amandelbloesem met daarin schattige vogeltjes:

9. Diamond Painting Dolfijn

Zwemmen met dolfijnen is voor veel mensen een kinderdroom. Het zijn niet alleen hele lieve dieren maar ook nog eens bijzonder slim! Ook als het om Diamond Paintings gaat zijn we graag met ze in een gezelschap. De meest populaire Koe Diamond Painting van Glimb zijn de….: Coming soon 😉

10. Diamond Painting Katten & Poezen

Samen met de hond ons favoriete huisdieren. Kittens zijn qua schattigheid bijna niet te evenaren en de eigenwijsheid van katten kunnen wij ook altijd waarderen. Om nog maar niet te spreken van alle Katten Video’s op Youtube ;). Net als bij Honden zien we dat veel mensen ervoor kiezen om een Diamond Painting van hun eigen kat te laten maken! De meest populaire katten Diamond Painting van Glimb is de Kleurrijke Kitten:

-27% Korting!
Populair!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *